Grafische vormgeving

d’Evelaer

Buurtcentrum d’Evelaer ontving in mei 2022 een gift van een nabijgelegen bouwbedrijf (Melo Bouw) ter ere van hun 40-jarige bestaan. Het doel is om activiteiten te organiseren om de jeugd enthousiast te maken voor de bouw. Ik ontwierp een flyer voor één van die activiteiten. Daarna maakte ik een folder over techniekworkshops waar ook nog andere bedrijven aan meewerkten.

In juli 2022 ontwierp ik de huisstijl voor de flyer, poster en veilingboekje mbt De Kennemer Bloemendagen, die jaarlijks worden gehouden in september. Tijdens dat weekend zijn er tal van activiteiten zoals een bloemententoonstelling, een veiling en een wandel-/hardloopevenement.

Naast een buurtcentrum is d’Evelaer ook een peuterspeelzaal. Ik maakte foto’s van de nieuwe natuurspeeltuin en fotografeerde de peuters. Daarna maakte ik daar een nieuwe flyer/poster van. Voor de verschillende pagina’s op de website maakte ik collages van de gemaakte foto’s.

Het buurtcentrum organiseert sinds 2017 het Duinfestival Heemskerk, waar ik de huisstijl en flyer/poster heb voor ontworpen.

Ook is d’Evelaer initiatiefnemer van De Schooltuinen. Klik hier voor meer informatie over De Schooltuinen, waar ik ook de huisstijl voor ontwierp.