Grafische vormgeving

Cultuur in Heemskerk

Cultuur in Heemskerk is een initiatief van Cultuurhuis Heemskerk. Voor Cultuur in Heemskerk heb ik 2 keer een logo ontworpen. In 2021 ontwierp ik een nieuwe huisstijl en het algemene ontwerp voor een glossy!

Normaal is er elk jaar een cultuurmarkt, waar iedereen zich kan presenteren wbt koren, dans of kunst. Ivm Corona was er gekozen voor een magazine vol culturele aanbieders.

Samen 4 andere vormgevers ontwierp ik de themaspreads. De interviews/fotopagina’s met muzikanten, kunstenaars, zangers, dansers en anderen zijn afgenomen door 6 teksschrijvers in samenwerking met 8 fotografen. Dit alles maakte het tot een mooie, afwisselende glossy!

Daarnaast ontwierp ik een postercampagne waar cultuurmakers werden uitgelicht. Bijvoorbeeld iemand van een koor, dansvereniging enz. Deze posters hebben 3 weken door heel Heemskerk gehangen.

In 2022 is er een Cultuursafari georganiseerd. Een fietstocht langs culturele plekken van Beverwijk en Heemskerk met als doel de nieuwe raadsleden, college en beleidsambtenaren te inspireren en laten zien hoeveel inwoners er actief zijn op cultureel gebied. Ik maakte de Heemskerkse plattegrond en maakte van die geslaagde middag een fotoreportage. Na de fietstocht werd er een foto-expositie geopend met portretten van cultuurmakers uit Heemskerk.